Undang-undang ITE Sudah diberlakukan. Pelanggaran postingan FB, WA dan medsos lainnya yang rentan dipidanakan antara lain:
1. Ndagel ning ra lucu (pasal 351)
2. Cengengesan SARA po SARU (pasal 352)
3. Nggawe status palsu jarene piknik ning jebule neng omah (pasal penipuan 353)
4. Posting madang enak neng restoran ning ra ngajak2 anggota group liyane (perbuatan tidak menyenangkan orang lain …pasal 354)
5. Posting panganan sing enak2 ning ora ono sing di wenehi ( ngiming imingi..pasal 355 )
6. Ngakune mangan kepiting bakar padahal telo bakar ( penipuan publik ..pasal 356)
7. Poto nang ngarep mobil alphart nggone pejabat yo keno (UU IT..pasal 357)
8. Ngomonge ‘On the way’, padahal sek neng WC trus lagi arep adus.(Pasal penipuan dan pemberi harapan palsu..pasal 358)
9. ngedit Foto dadi ayu, ganteng nggo DP FB, WA, BBM padahal asline elek (pasal pembohongan publik..pasal 359 )
Hati2 nek arep posting yakkπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜œπŸ˜œπŸ˜œπŸ˜œπŸ˜„πŸ˜„

/* fb group poster start */ /* fb group poster end*/